Som una empresa dedicada a la reparació de televisors i antenes creada l'any 1979 per en Joan Segura, des de els inicis de la televisió hem ampliat l'experiència i el personal, la nostra meta es aconseguir la satisfacció dels nostres clients aixi com donar un bon servei i assessorament a les persones que confien en la nostra professionalitat.

En aquests moments som 4 persones al servei dels nostres clients:

  • En Miquel Segura com a responsable de l'atenció al client, gestió comercial i assessorament en la venda dels nostres productes i serveis.

  • En Joan Segura  com a responsable del àrea tècnica en reparació de televisors i antenes, assessorament de qualsevol dubte en antenes, TDT, satèl·lit, instal·lacions interiors...
 
  • En Xavier Plana com a tècnic electrònic li repararà els equips electrònics que li porteu: Televisors,vídeos,DVD,equips de so,microones,plaques electròniques...

  • En Victor Rius com a tècnic en antenes i noves tecnologies relacionades amb el mon de la televisió, tan terrestre com Satèl·lit, sistemes de projecció, videovigilancia, Internet per satèl·lit i wimax.

Estem al seu servei per ajudar-los a que aquesta evolució en el mon digital sigui mes fàcil per tothom.